Verkiezingsprogramma 2022

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kunnen onze inwoners met een stem op PVV Den Bosch kiezen voor het ijzersterke PVV-geluid in onze raad. Aan de hand van dit verkiezingsprogramma willen de kandidaten voor PVV Den Bosch zich de komende vier jaar vol overtuiging inzetten voor ónze burgers.

De afgelopen vier jaar heeft PVV Den Bosch in de Bossche gemeenteraad consequent en duidelijk onze standpunten uitgedragen. Dichtbij en samen met onze burgers en altijd in duidelijke taal. Waar andere partijen wegkijken voor problemen rond veiligheid, massa-immigratie, islamisering en klimaatgekte neemt PVV Den Bosch nooit een blad voor de mond. Ook de komende vier jaar wil PVV Den Bosch in de gemeenteraad die stem zijn voor de Bossche burgers.

PVV Den Bosch zet het belang van de gewone Bossche burgers écht op de eerste plaats. Wij willen af van de voorrang die statushouders krijgen bij toewijzing van huurwoningen. Wij willen géén asielzoekerscentra meer en wij willen de stad de-islamiseren.

Onze inwoners moeten zich kunnen uitspreken in referenda, waarvan de uitslag gerespecteerd moet worden. Veiligheid moet voorop staan, het is de hoogste tijd om onze wijken terug te veroveren op het veelal islamitische straattuig. Behalve opkomen voor onze éigen vrijheden zijn ook goede zorg voor met name onze ouderen en de verlaging van lokale lasten belangrijke speerpunten.

Klik op de afbeelding voor het complete programma